top of page
  • Foto van schrijverNathalie Van Ouytsel

Pretecho bij babygrafie

Een pretecho hier heb ik toch wel een tijdje over getwijfeld, maar op Instagram zag ik soms eens beelden van zo een pretecho voorbij komen en telkens opnieuw trok dit mijn aandacht. Ik dacht telkens wauw hoe leuk zou het zijn om ons meisje misschien toch in 4D/5D te zien?! Dus ging ik opzoek naar iemand in Limburg die dit deed en kwam ik al snel terecht bij babygrafie, op hun website nam ik kijkje wat dit nu ongeveer zou kosten en wat het precies inhoudt.


Voor een 3e trimester pretecho (tussen 25 - 34 weken) bij babygrafie betaal je € 110,- van dat bedrag moest ik toch wel even slikken en ging ik toch even verder zoeken of er niemand anders was in Limburg die dit ook deed. Ik vergeleek de prijzen en het aanbod. Maar eigenlijk had ik al besloten dat ik dit echt wel wilde doen en koos ik om langs te gaan bij Babygrafie in Oudsbergen omdat ik daar het beste gevoel bij had.


Ik plande onze afspraak in op donderdag 10 augustus op dat moment ben ik 29 weken en 5 dagen zwanger.

We maakte kennis met Sanne zij is namelijk de trotse eigenaar van Babygrafie maar ook vroedvrouw.

Ze legde elk detail uit, hoe werkt een pretecho, wat we van haar konden verwachten, elke stap die ze ondernam legde ze ook echt uit, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Het moment is aangebroken de warme gel komt op mijn buik en ja hoor daar zijn de eerste beelden en wij smolten meteen even weg.


Hoe gek is dit?! We konden haar neusje zien in detail, haar vingertjes en handjes, we zagen een kuiltje boven haar lip, wauw wat is dit leuk om te doen! De pretecho duurde ongeveer 30 minuten en echt elke minuut is dit geld waard! Wij gingen naar huis met enkele beelden en later die avond kregen wij online nog eens 88 beelden en enkele filmpjes door van onze kleine meid, zo konden wij ook thuis nog nagenieten van dit prachtig moment. Dus mocht jij ook nog twijfelen, vooral niet doen en maak een afspraak!




Gegevens Babygrafie:

Adres: Bremstraat 7, 3670 OUDSBERGEN

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page